byter koncept

nu mina kära vänner ska ni få höra.. jag kommer att göra ett litet uppehåll i mitt bloggande ett par veckor, för att sedan återkomma med ett nytt koncept - en streetstyleblogg! det finns så gott om modebloggar, så jag vill testa något nytt! då kommer det regna in snygga outfits på människor i alla dess slag, håll ut bara!

morning light




igår fick jag och rebecka ett ryck och möblerade om i mitt rum! just nu ligger jag och bara myser i min säng (som jag förövrigt gjort hela dagen), väntar på mattias och skissar på den playsuiten jag ska sy!

gold


gillar verkligen detta armband och halsband från Aurélie Bidermann for ANDAM! snyggt med stora halsband till en enklare outfit med ett vitt linne, svarta jeans och gladiatorsandaler!

goodnight


skor från topshop. håret blev precis som jag ville! ikväll är jag trötter och ska sussa på ett tag, imorgon ska det införskaffas nagellack i mängder och en (äntligen) ny saltvattensspray! har ett saftigt tips om den som kommer imorgon
Följ min blogg med bloglovin

new in


detta är de två resterande plaggen jag köpte idag, båda från monki! köpte även hårfärg som ska i nu på en gång, äntligen säger jag!

jag bjuder på mer spets


när vi ändå är inne på spets tänkte jag bara tipsa om denna som jag sytt ihop, inte alls svårt! det som behövs är: 0,5 - 1 m tyg i spets. 1 m spetsband (axelbanden). ett resårband att ha på baksidan och två vita trekantsbh-inlägg! sedan är det bara att knåpa och sy, jag chansade mest bara och sjutton så snygg den blev!

spets


det är verkligen skönt att shoppa av sig ibland! bland annat fick jag med mig denna spetsbody från hm hem, matchas enkelt till shorts eller kjol en varm sommardag!

svart


oj sicken dålig uppdatering av mig! idag blir det andra bullar och jag inspireras av denna bild på mk.
finns ett par liknande skor på skopunkten som jag ska spana in på stan idag!

två våningar


denna bild får representera gårdagskvällen på Två våningar! nu ska jag ta ett långt bubbelbad med ansiktsmask och hela kittet!

copenhagen


det lutar mot en shoppingtripp till köpenhamn i juli, någon som har fina tips på var man ska shoppa får gärna maila ([email protected]) eller kommentera här i bloggen!

och vilken kväll igår alltså, tack alla söta som gjorde den super!


cykelbyxa


måste erkänna att jag smått börjat gilla cykelbyxan. jag irrar runt här hemma i detta (linne monki, avklippa nylonstrumpor) i hopp om att hitta något att ha på sig ikväll! jag ska hinna duscha, välja kläder, packa, cykla till rebecka, låna hennes bil och hämta maja på en och en halv timme. sedan pusta ut, äta gomiddag och ha en jäklar så kul kväll!

childhood


"varje pärla på armbandet har en egen färg och beskriver en artikel i barnkonventionen. Pärlorna och Childhood vill påminna dig om allas rätt till en barndom"
beställ ett här du också!

black


jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är sugen..åh, vill ha! par nummer ett nelly.com och par nummer två kommer från urban outfitters. nu är det godnatt, imorgon väntar en spännande dag!

cava


en salig blandning av allt fint med jordnära toner från vena cava

himla mysigt med grillat två kvällar i rad måste jag säga! ni får ännu en inspirationsbild, för jag hinner inte göra mer än så, jordnära färger står högt på min lista i sommar.. nu väntar en härlig sistakväll med ellen innan hon drar iväg för en vecka! roligare uppdatering kommer imorgon, ciao

wang


picture: alexander wang spring09

älskar denna bild, den ljusröda kavajen med det går-inte-att-missa-så-fina detaljer på ryggen! Ikväll ska det grillas igen, denna gång hos mattias pappa. Sedan hem snabbt för ombyte och iväg till ellen (som för övrigt åker till kreta imorgon...åh, som jag vill gömma mig i resväskan!). kolla även in detta hos veromoda, jag ska tävla, men inte nu... för nu måste jag springa!

vänta jag ska bara..


...sätta upp håret, scratchat linne från hm. nu kurrar min mage som tusan, lunch tack!

flätade trasor


tänkte snabbt tipsa som armbandet jag har knåpat ihop - jag klippte bara av smala remsor á 50cm från gamla kläder i olika färger, sedan flätade jag ihop dem som ett vänskapsarmband, superenkelt och lyfter hela outfiten!

på cykeln


himla mysig kväll igår måste jag säga, god mat, god dryck och ett underbart sällskap! jag hade på mig en persikofärgad topp från topshop och skinnpaj från hm.

grillkväll


kvällen har bestått av grillpartaj hos rebecka med familj. har ingen kamerasladd här, så jag bjuder på en bild på snygga mary-kate olsen som inspiration istället!

playsuit


idag röstar jag fram playsuits till dagens plagg, hur snyggt? så snyggt att jag försökte mig på att sy en egen (klippte av ett par mjukisbyxor som shorts, och sydde fast en tubtopp i samma färg) för ett par veckor sedan. den blev helt ok faktiskt, slänger upp en bild senare! Dessa två kommer iallfall från topshop och matchas enkelt med stora guldsmycken och heels!

AA


idag myser jag i linne och guldbh från americanapparel medan jag väntar på att boo ska vakna upp till liv och ringa!

colour


randig tröja från gina, snart kommer mattias och hämtar upp mig för sovsällskap - imorgon ska jag sova ut, fixa mitt hår och vara med min bästa vän!

sammet



hade nästan helt glömt bort denna sammetklänning (som hade svårt för att fastna bra på bild) som jag köpte innan jul på gina, ett riktigt kap som jag ska dra på mig någon festlig dag framöver!

seethrough


shorts - gamla avklippta, något genomskinligt linne - bikbok, armband - gjort själv

underbart att man äntligen kan (om man inte är frusen som jag) gå med bara ben dessa dagar! smhi säger även att det ska bli varmare till helgen..hur skönt? ännu skönare med långhelg!

För övrigt ringde de från The Store u up2 idag och undrade om jag ville komma på intervju (lämnade in mitt cv där för några månader sedan) men jag har redan fullt upp i sommar, så det hinns inte med något jobb där.. men hon la mig iallafall i vill-jobba-i-höst högen! så nu håller vi tummarna för det.

överraskning i lådan



Det bästa med att vara prenumenant är att man blir lika glad varje gång man hittar tidningen i brevlådan, idag var det chic som låg och väntade! en skön stund av läsning väntar..

hm höst


Jag såg på glamour delar av hm's höstkollektion, hittade några hur fina plagg! mockakjolen skulle jag gärna vilja ha i vinröd eller mörklila och sammetklännigen till höger påminner om min (utan puffärm) som jag för övrigt borde ta att börja använda mer..
I sommar satsar jag på en enaxlad klänning i någon härlig färg liknande den på bilden!

godnatt


jag avslutar denna dag med en bild lånad från topshop som inspiration till morgondagen.
en riktigt bra combo med svallet, hårbandet, de röda läpparna, armbandet och klänningen! imorgon kör
jag på bohem.

nailcolour


sommarens bästa färg på mina naglar kommer från essie och heter california coral. finns
ingen bättre färg än denna! efter lite bloggläsning ska det målas och läsas sofis mode!

vogue


Lily Donaldson som prydde vogues marsnummer är bara tusan så snygg! Henne vill vi se mer av,
nu blir det middag sedan ett lågt bad!

budgetskor


två par snyggsnygga budgetskor från skopunkten, 299kr styck för oss som det inte alltid
finns en härlig summa i plånboken!
och nu tillbaka till pluggandet...

luella dress


jag kan inte släppa klänningen från luella (spring 07eller 08) som inte finns kvar längre. Det
blir att sy en egen! nu tillbaka till skolarbete

first one


linne-monki, shorts-gamla, bikini-hm

det är dags att ta upp bloggandet igen, idag kom ett första tecken på sommar och jag
är mer taggad än någonsin!

RSS 2.0